טיפול בפטריה בנרתיק
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/09/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 17. לפני ארבעה חודשים התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה. לפני שבועיים בערך התחילו הפרשות לבנות עם ריח לא נעים. לא צורב לי בשתן. יש רק הפרשות וריח. רציתי לדעת מה יכול לגרום לזה? והאם זאת יכולה להיות פטריה? או שאולי יש צורך ביותר היגיינה?

תשובה:
התיאור שלך אכן נשמע כמו פטרייה. אני ממליצה לך לגשת לרופא נשים לבדיקה ואבחנה. את יכולה גם לגשת לבית המרקחת ולקנות נרות אגיסטן. זו תרופה ללא מרשם לטיפול בפטרת בנרתיק. אבל חשוב גם ללכת להיבדק. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד