אני גרה בשכונת נווה מונסון ומעוניינת לדעת מהם התסמינים המוקדמים של קדחת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/01/0001
1 דקות קריאה
שאלה:

אני גרה בשכונת נווה מונסון ומעוניינת לדעת מהם התסמינים המוקדמים של קדחת הנילוס המערבי ?

תשובה:
התסמינים המוקדמים של קדחת הנילוס המערבי הם תחושת חולי, חום, כאב ראש, עייפות ולעיתים פריחה. הרינו להזכיר שבאנשים צעירים ובריאים המחלה אינה מסוכנת. [19/09/2000] חזרה לעמוד שאלות ותשובות