דלג לתוכן

אכילת חלבון ומחלת גיליאן-בארה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/09/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 31. בעבר חליתי בתסמונת גיליאן-בארה. אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע במכון כושר, ובשבוע האחרון התחלתי לקחת תוספת של חלבון במשקה. רציתי לדעת אם יכול לקרות שתוספת החלבון תגרום לעלייה גבוהה של רמת החלבון בדם עד כדי חזרה של הסינדרום. ביומיים האחרונים אני מרגיש מעין נימול בכפות הידיים ולעיתים ברגליים.

תשובה:

אין קשר בין אכילת חלבון בכל כמות שהיא לבין תסמונת גילאן-בארה, אין לך סיבה לדאגה. נימול בדרך כלל אינו ביטוי של גילאן-בארה. זו תסמונת שברוב המקרים מתבטאת בחולשה ולא בהפרעות תחושה. ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר דפנה שלזינגר קשתי
ד"ר דפנה שלזינגר קשתי פסיכיאטריה
פרופ' ארנון כהן
פרופ' ארנון כהן עור ומין
פרופ' אירית ברקת
פרופ' אירית ברקת עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו