קושי להיכנס להריון אחרי גרידה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/09/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי עברה גרידה בהריון הראשון שלה עקב בעיה עם העובר. עברו מאז 7 חודשים והיא מתקשה להיכנס להריון. קראתי שיכולות להיגרם צלקות ברירית הרחם עקב הגרידה. האם ניתן לפתור בעיה זו? ולחילופין, האם ניתן לזהות מה הבעיה המקשה עליה להיכנס להריון?

תשובה:
בתור התחלה, בתך צריכה לגשת לרופא נשים ולבצע בדיקת אולטרסאונד. אם הרופא יחשוד שיש הידבקויות ברחם בעקבות הגרידה, הוא ימליץ לה על ביצוע בדיקות נוספות כגון היסטרוסקופיה. אינני יכולה לומר מה הבעיה שלה ללא תוצאות של בדיקות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד