דלג לתוכן

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון בעלי לוקח בקביעות את התרופה - רסיטל <br

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/02/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון בעלי לוקח בקביעות את התרופה - רסיטל האם זה יכול לפגוע בעובר ?????

תשובה:

שימוש ברסיטל ע"י הבעל אינו יכול לפגוע כלל בתינוק, אלא שבמקרים מסוימים ייתכנו בעיות עקב השימוש בתרופה שיעכבו את הכניסה להריון למשל אימפוטנציה.
רופאים בתחום
ד"ר ענת רובינסון
ד"ר ענת רובינסון עיניים
ד"ר מרק ברזינס
ד"ר מרק ברזינס קרדיולוגיה
ד"ר נדאל מוהנא
ד"ר נדאל מוהנא אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו