דלג לתוכן

תגובה בין למיקטל לאפילפסיה לבין גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/05/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני מקבלת למיקטל 400 מ"ג ליום להתקפי אפילפסיה. האם אני יכולה לקבל גם גלולות למניעת הריון מסוג גינרה? האם תהיה לגלולות השפעה?

תשובה:

הגלולה יכולה לגרום לירידה ברמת התרופה בדם, ולכן יתכן שיהיה צורך להעלות את מינון הלמיקטל. כל זה יקבע לפי מעקב אחר רמת התרופה בדם ובייעוץ הרופא המטפל. מידע על תגובות בין תרופתיות בכלל, ובין תכשירים המכילים אסטרוגנים לבין למיקטל בפרט, תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/DrugInteract.asp
רופאים בתחום
ד"ר מאיר בן-נון
ד"ר מאיר בן-נון רפואת כאב
פרופ' יצחק ברוורמן
פרופ' יצחק ברוורמן אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר חגית פרידמן
ד"ר חגית פרידמן אבחון
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו