דלג לתוכן

טרבינאפין וחשיפה לשמש

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/05/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יש להימנע מחשיפה לשמש בעת נטילה של טרבינאפין (lamisil) למשך שלושה חודשים?

תשובה:

לא ראיתי בספרות הרפואית אזהרה מפני מחשיפה לשמש בזמן השימוש בתרופה. מצוין שיכולות להיות לתרופה תופעות לוואי בעור, אך לא צויין כי יש לכך קשר לשמש. ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' משה שניר
פרופ' משה שניר עיניים
ד"ר אליעזר אריעם
ד"ר אליעזר אריעם אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר אסי דרור
ד"ר אסי דרור רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו