נטילה בו-זמנית של אלטרוקסין ודטרוסיטול
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/08/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

מהן תופעות הלוואי של התרופות אלטרוקסין ודטרוסיטול כאשר הן נלקחות ביחד?

תשובה:
אין תופעות לוואי מוכרות הנגרמות כתוצאה מתגובה בין-תרופתית בנטילת אלטרוקסין ודטרוסיטול ביחד. עם זאת, כל תרופה משפיעה על כל חולה בצורה אינדיבידואלית, ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל בקהילה או עם רוקח לגבי כל שינוי שחל בגוף לאחר לקיחת התרופה. מובן שאם יש חשד לרגישות אפשרית, יש להפסיק את נטילת התרופה. הפסקת נטילת התרופה תאפשר לבדוק אם התרופה היא שגרמה לתופעות החריגות, או שמקורן אחר. להלן קישור לתרופות כפי שמופיעות באינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=363