הזרעה תוך-רחמית בגלל ספירת זרע לא תקינה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/09/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

שאלתי בנושא בדיקת זרע. אנו מנסים להרות למעלה משנה. (בעלי בן 40, ואני בת 32 ואין לנו ילדים). בדיקות הדם, הביוץ וצילום הרחם שעשיתי היו תקינות וגם המחזור תקין. מסקנות בדיקת הזרע: תאים תקינים 23%, תאים לא נורמליים: 77%. נמצאו חריגות מהטווח הנורמלי: סך תאי זרע נמוך מ-20 מליון. אחוז תנועתיות קטן מ-50. שאלתי היא, האם יש בעיה אצל בעלי, ואולי בשל כך אנו לא מצליחים להיכנס להריון? ומהם הפתרונות האפשריים ?

תשובה:
זו לא ספירת זרע תקינה לחלוטין. קיימת אפשרות להזרעה תוך- רחמית בתנאים כאלה. הראי את תוצאות הבדיקה לרופא הנשים שלך שידריך אותך לגבי הצעדים הבאים. בהצלחה.