דלג לתוכן

טיפול הורמונלי לרירית רחם לא סדירה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

נטלתי גלולות דיאנה (אתינילאסטראדיול) ובמהלך לקיחתן היו לי דימומים. הרופאה החליפה לי את הגלולות למניעת הריון ושלחה אותי לאולטרסאונד של האגן הקטן ועובי הרירית. מה יכולות להיות ההשלכות במידה והתוצאות אינן תקינות?תחתית הטופס

תשובה:

זה כמובן תלוי מה יהיו התוצאות. אם הרירית לא תהיה סדירה יהיה צורך בהסדרתה ע"י טיפול הורמונלי. אני מניחה שצוואר הרחם תקין?
רופאים בתחום
ד"ר יובל בדולח
ד"ר יובל בדולח יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' עמירם ניר
פרופ' עמירם ניר קרדיולוגיה
 המרכז הוסקולרי לרגל סוכרתית
המרכז הוסקולרי לרגל סוכרתית אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו