דלג לתוכן

איחור במחזור אצל אישה שנוטלת סרוקוול

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/12/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נוטלת סרוקוול, המחזור שלי סדיר, כל 31 יום, יש לי התקן תוך-רחמי, אך יש לי איחור של שבוע במחזור. ערכתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה היתה שלילית. האם התרופה שאני נוטלת יכולה לגרום לאיחור במחזור, או שזה יכול להעיד על הריון?

תשובה:

התרופה שאת נוטלת היא תרופה נוגדת פסיכוזה אטיפית, המשמשת לטיפול בסכיזופרניה ובהתקפי מאניה. היא גורמת למספר תופעות לוואי, אך לא מצאתי עדות לכך שהן כוללות איחור במחזור. תוכלי לקרוא עוד על תופעות הלוואי של התרופה כאן: http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=346

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר נועם סמורז'יק
ד"ר נועם סמורז'יק יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר דני בלום
ד"ר דני בלום ילדים
ד"ר חיים סטולוביץ
ד"ר חיים סטולוביץ עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו