דלג לתוכן

טיפול באיקאקלומין ליצירת ביוץ

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 25, יש לי בת אחת ואני מאוד רוצה להיכנס להריון. לאחר ניסינות של 10 הומלץ להמשך הטיפול להשתמש באיקאקלומין ביום החמישי למחזור. רציתי לדעת מהם אחוזי ההצלחה בשימוש תרופה זו, ואיך יודעים מתי יש ביוץ, במדוייק!

תשובה:

לא הבנתי מה זה נסיונות של 10? איקאקלומין גורם להגברת הגירוי השחלתי וליצירת מספר שקיקים במקביל. אין באפשרותי לנקוב בסיכויי הצלחה כיוון שהם תלויים בגורם לבעיה. ישנן ערכות ביתיות לבדיקת ביוץ, את יכולה להיעזר בהן.
רופאים בתחום
ד"ר דמיטרי אזרוב
ד"ר דמיטרי אזרוב וטרינרים
ד"ר שולים שפיגל
ד"ר שולים שפיגל אונקולוגיה
ד"ר דן פיינגולד
ד"ר דן פיינגולד רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו