רופא נשים המליץ על נטילת חומצה פולית. שאלותי הן: ברצוני להיערך לכניסה לה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

רופא נשים המליץ על נטילת חומצה פולית. שאלותי הן: ברצוני להיערך לכניסה להריון ראשון: האם נטילת חומצה פולית במשך יותר מ- 3 חודשים עלולה להזיק ? האם כדאי גם לאב המיועד לקחת חומצה פולית ?

תשובה:
נטילה של חומצה פולית מעבר לשלושה חודשים אינה מזיקה ואף מומלצת. אין יתרון אם הגבר לוקח את החומצה הפולית.