דלג לתוכן

רופא נשים המליץ על נטילת חומצה פולית. שאלותי הן: ברצוני להיערך לכניסה לה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/10/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

רופא נשים המליץ על נטילת חומצה פולית. שאלותי הן: ברצוני להיערך לכניסה להריון ראשון: האם נטילת חומצה פולית במשך יותר מ- 3 חודשים עלולה להזיק ? האם כדאי גם לאב המיועד לקחת חומצה פולית ?

תשובה:

נטילה של חומצה פולית מעבר לשלושה חודשים אינה מזיקה ואף מומלצת. אין יתרון אם הגבר לוקח את החומצה הפולית.
רופאים בתחום
ד"ר ארווין סנטו
ד"ר ארווין סנטו גסטרואנטרולוגיה
ד"ר דני זק"ש
ד"ר דני זק"ש עיניים
ד"ר פאדל מרזוק
ד"ר פאדל מרזוק עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו