דלג לתוכן

נטילה לא סדירה של גלולות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני משתמשת במיקרוגינון במשך 7 שנים ללא הפסקה. בחודש האחרון שכחתי ליטול 2 כדורים. לאחר שבועיים הפסקתי את נטילתם במטרה לקבל את המחזור החודשי ולהתחיל באופן מסודר שוב את נטילת הגלולות. שאלותי הן: 1.מתי אמור להופיע הדימום, האם 4-5 ימים לאחר הפסקת הגלולות, או בזמן הרגיל שבו אני מקבלת את המחזור מידי חודש? 2. האם יש סיכוי להריון אם קיימתי יחסים בשבוע של הפסקת הגלולות?

תשובה:

הדימום יופיע מספר ימים לאחר הפסקת הגלולות למניעת הריון. בהחלט ייתכן הריון בעקבות קיום יחסים אם הפסקת ליטול גלולות לפני תום החפיסה. אם לא - את מוגנת
רופאים בתחום
ד"ר רועי גיגי
ד"ר רועי גיגי כירורגיה אורתופדית
פרופ' אלכסנדר דויטש
פרופ' אלכסנדר דויטש כירורגיה
 נחמה בכר
נחמה בכר קלינאות תקשורת
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו