דלג לתוכן

על גלולה שנלקחה בתחילת ההריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני לוקחת גלולות למניעת הריון פמינט. בסוף השבוע הראשון לקחתי כדור אחד אחרי איחור של 12 שעות. יש לי חשש גדול שנכנסתי להריון (הווסת מאחר). אם אכן נכנסתי, האם זה מסוכן לעובר שלקחתי את החבילה עד הסוף? האם דבר כזה יכול לגרום למומים?

תשובה:

אם איחרת לקחת גלולה אחת בלבד, ונטלת אותה לאחר 12 שעות, בעיקרון היית מוגנת במהלך החודש. בכל מקרה אין סכנה מוגברת למומים בעובר כשגלולות נלקחות בתחילת ההריון. ד"ר נגה פוקס - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר מרינה ארביטמן
ד"ר מרינה ארביטמן פסיכיאטריה
ד"ר עוזי ברגר
ד"ר עוזי ברגר רפואת שיניים
ד"ר מיקלוש באלה
ד"ר מיקלוש באלה כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו