דימומים שמקשים לקבוע את יום הביוץ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/10/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מנסה להיכנס להריון, אבל אני מדממת בזמן הביוץ, זאת אומרת שהביוץ הוא בזמן מחזור, או שאני מדממת כשאני מבייצת. אני הולכת למקווה ושומרת נידה, ולכן לא נכנסת להריון. נשלחתי למרפאת פריון. מה עושים בשביל לסדר את זה, על מנת שאוכל להיכנס להריון?

תשובה:
איך את יודעת שבזמן שאת מבייצת ישנו הדימום? האם עשית בדיקה שהוכיחה שאת מבייצת באותם ימים? כדי לדעת מהי העזרה שאת צריכה על מנת שתוכלי להיכנס להריון, עלייך לעבור מספר בדיקות: בדיקות הורמונים, אולטרסאונד גינקולוגי ובדיקת רופא נשים. לאחר קבלת התשובות, תקבלי המלצה לגבי אופן הטיפול. מבלי לדעת מהי הסיבה לדימומים ומהם הממצאים בבדיקות לא אוכל לעזור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד