דלג לתוכן

פרוקטולוג קבע שיש לי פיסורה. קיבלתי משחה מאלחשת וכן משחה אנטיביוטית. <b

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/10/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

פרוקטולוג קבע שיש לי פיסורה. קיבלתי משחה מאלחשת וכן משחה אנטיביוטית. אני משתמשת במשחות כבר 3 שבועות, יש שיפור קל, אבל עדיין מרגישה דקירות, שריפה, וכן לחצים בבטן אני מיואשת כי איני רואה סוף. האם זה עלול לקחת עוד הרבה זמן ?

תשובה:

ראשית אני ממליצה לשוב ולהתייעץ עם הרופא שלך אם הטיפול שקיבלת אינו עוזר. עקרונית, פרט לטיפולים שציינת, ישנם עוד סוגי טיפולים אפשריים, כגון משחת ניפדיפין - שהיא תרופה מסוג חוסמי סידן שעוזרת להרפות את שרירי פי הטבעת ולהחיש את הריפוי. בנוסף, ניתן לעשות אמבטיות ישיבה עם סבון מספר פעמים ביום. במקרים קיצוניים מומלצת פרוצדורה כירורגית. אנא קראי על טיפול בפיסורה כאן: http://www.infomed.co.il/analfissure.asp
רופאים בתחום
ד"ר דוד ברש
ד"ר דוד ברש עיניים
פרופ' אריאל בן-עמר
פרופ' אריאל בן-עמר רפואת שיניים
ד"ר אירית יעקבי
ד"ר אירית יעקבי רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו