יש לי ריח רע מאיזור הנרתיק, ולפני מספר חודשים הרופאה נתנה לי משחה שנקראת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי ריח רע מאיזור הנרתיק, ולפני מספר חודשים הרופאה נתנה לי משחה שנקראת הידרואגיסטן, אך לא ממש השתמשתי בה. האם משחה זאת מסוגלת לפתור את הבעיה של ריח רע? וכיצד משתמשים בה ?

תשובה:
ריח רע מאיזור הנרתיק בד"כ מצביע על זיהום חיידקי ולא פטרייתי. אני מציעה לחזור לרופא/ה, ולשאול באיזה זיהום מדובר. במידת הצורך לקחת תרבית מההפרשה. הטיפול בזיהום כזה אינו אגיסטן אלא פלג'יל (מטרוג'יל) או נרות דלאסין (קלינדאמיצין).