דלג לתוכן

האם אשה בת 50 שעברה 3 צנתורים על רקע איסכמיה לבבית עם סוכרת מס' 2 והשמנת

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/10/2003
1 דקות קריאה

שאלה:

האם אשה בת 50 שעברה 3 צנתורים על רקע איסכמיה לבבית עם סוכרת מס' 2 והשמנת יתר תוכל לעמוד גם בכריתת רחם ? (מיפוי לב ואקו מראים על מצב טוב יחסית במידה וחייבים לכרות)

תשובה:

ההחלטה על הסיכון מול התועלת בניתוח צריכה להיעשות ע"י הרופא המטפל ורופא מרדים לפני ניתוח. יש סולם החלטות מובנה עפ"י שיקולי סיכון מול תועלת של הניתוח ויש בדיקות מקדימות שנלקחות בחשבון.
רופאים בתחום
ד"ר איריס יעיש
ד"ר איריס יעיש פנימית
ד"ר איילת גדרון
ד"ר איילת גדרון יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר ראשד אבו סאלח
ד"ר ראשד אבו סאלח כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו