שאלות על חוסר הנאה ובעיות אחרות ביחסי מין בפעם הראשונה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/10/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 17. יש לי כמה שאלות. אני וחבר שלי שכבנו לראשונה לפני שבוע. מאז שכבנו 4 פעמים. באותן 4 פעמים פשוט לא הצלחתי להגיע להנאה. אפשר להגיד שזה די כאב לי. מה הסיבות לכך? איך אפשר להימנע מזה? ואיך אפשר באמת להנות מזה? האם שימוש בקונדום בלבד מספק הגנה מפני הריון? האם מותר לקיים יחסי מין יום לאחר שנגמר לי המחזור?

תשובה:
אצל רוב הנשים, הנאה מלאה מיחסי מין מגיעה לאחר תקופה מסויימת, אחרי כמה פעמים של קיום יחסי מין. תחילה האזור רגיש ומעט כואב ולכן זה פוגע בהנאה. חשוב שבן זוגך ימשיך לענג אותך בדרכים נוספות מלבד אקט החדירה. קונדום הוא אמצעי מניעה טוב מאוד. מותר לקיים יחסי מין בכל ימות החודש, גם בזמן מחזור ואחריו. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד