דלג לתוכן

נשירת שיער לאחר נטילת ציפרופלוקסאצין

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

לקחתי אנטיביוטיקה נגד הרעלת מזון - CIPROFLOXACIN 500 מ"ג. מאז אני סובלת מנשירת שיער חזקה. מה עלי לעשות?

תשובה:

נשירת שיער אינה בין תופעות הלוואי המוכרות של CIPROFLOXACIN. הייתי מציעה לך לפנות אל רופא עור, ולחפש סיבות אחרות לתופעה.
רופאים בתחום
פרופ' דן ערבות
פרופ' דן ערבות כירורגיה
ד"ר מוחמד תלס
ד"ר מוחמד תלס אורתופדיה
ד"ר אינה צורן רוזנטל
ד"ר אינה צורן רוזנטל המטולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו