הריון מדאיג אחרי הפלה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/02/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

המחזור האחרון היה ב-26.8.06. בשבוע 7 ניצפה עובר עם דופק שמתאים לגיל ההריון אבל השק היה מאוד קטן, ולא נצפה חלבון עוברי. יש לי דימומים מועטים כשבוע וחצי רצוף. הרופא אמר לי לחזור על האולטרסאונד בעוד שבוע, ואני ובעלי לא ישנים בלילה מרוב לחץ ומתח. לפני הריון זה עברתי הפלה נידחית. בשבוע 7 נצפה דופק ובשבוע 11 העובר התגלה ללא דופק, העובר התכווץ ושק ההריון התאים לשבוע 11 . האם נתונים אלה מדאיגים? האם ייתכן שההריון ימשיך תקין? האם בשבוע 7 אמורים לראות חלבון עוברי ומי שפיר או שזה מוקדם מידי?

תשובה:
ההריון עדיין יכול להמשיך באופן תקין, וייתכן שגיל ההריון אינו מדויק, תיאלצי להמתין בסבלנות לאולטרסאונד הבא. בהצלחה.