דלג לתוכן

הטיפול בפעילות יתר של בלוטת התריס

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/08/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בשבוע ה-24 של ההריון, רמת ה- TSH שלי היא 0.03 ורמת שאר ההורמונים בגבול הנמוך. רופא הנשים שלי אמר שיש לי תת-פעילות של בלוטת התריס ושאני צריכה להפחית את מינון הכדור תאוציל. האם זה נכון? ואם לא, האם אני צריכה להגביר את מינון הכדור?

תשובה:

כדורי פרופילתיואוראציל הם כדורים המטפלים ביתר פעילות של בלוטת התריס. כרגע הבדיקות שלך עדיין מראות יתר פעילות של בלוטת התריס: רמת TSH נמוכה מעידה על יתר פעילות של הבלוטה. לכן אני לא מבינה, על סמך מה שכתבת, את המלצת הרופא. אני ממליצה לפנות אליו שוב לקבלת הסבר מדוייק יותר. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין ילדים
ד"ר מאהר חג'אזי
ד"ר מאהר חג'אזי גריאטריה
ד"ר הלנה מרטינז
ד"ר הלנה מרטינז עור ומין
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו