יחסי מין סדירים ללא הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

בן זוגי ואני מקיימים יחסי מין לא מוגנים במשך שנתיים בתדירות של כפעמיים בשבוע. המחזור שלי מופיע כל 25 - 28 יום ונמשך כשבוע ימים. בריאותינו הכללית תקינה. אציין, כי איננו מכוונים את קיום היחסים לימי הביוץ ואין בכוונתינו להרות. עם זאת, האם זה הגיוני שבמשך שנתיים לא הריתי?

תשובה:
תאורטית כן, היות ואתם לא מכוונים את קיום היחסים לפי הביוצים.