תסמיני חרדה שדורשים בירור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

בימים האחרונים יש לי הרגשת חנק בגרון ותחושה של רצון להקיא. האם זה התקף חרדה או סתם לחץ זמני? זה תוקף אותי פתאום, לא משנה באיזו שעה, וזו הרגשה נוראית. אם אני ישנה וזה קורה - זה מפריע לי לישון. אין לי בעיות בריאות כמו עודף משקל.

תשובה:
ההרגשה שאת מתארת עשויה להתאים להתקף חרדה, אך לא ניתן לקבוע זאת בלי לשמוע פרטים נוספים על האירועים מהם את סובלת. לשם כך - כדאי לפנות אל רופא המשפחה שלך, כדי שיוכל לאבחן את הבעיה.