דלג לתוכן

איחור במחזור שלא קשור להריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

הפסקתי להשתמש בגלולות למניעת הריון לפני כ- 8 חודשים, לאחר שימוש של כ - 8 שנים. בששת החודשים הראשונים לאחר ההפסקה קבלתי מחזור באופן די סדיר. בחודשיים האחרונים המחזור לא מופיע. האם גם לאחר 8 חודשים עדיין יש קשר בין אי הופעת הווסת לגלולות? במידה ולא, מה יכולות להיות הסיבות (מלבד הריון, מכיוון שלא קיימתי יחסי מין בתקופה הרלוונטית).

תשובה:

ככל הנראה אי הסדירות אינה נובעת מהגלולות שנטלת בעבר. יש לבצע בירור הורמונלי גשי לרופא נשים.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יוסי הר-טוב
ד"ר יוסי הר-טוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' יוסף פרוכט-פרי
פרופ' יוסף פרוכט-פרי עיניים
ד"ר נטע לם
ד"ר נטע לם רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו