דלג לתוכן

דימום שעשוי להיות הפלה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

ילדתי לפני 8 חודשים. במשך הזמן הזה לא לקחתי גלולות. לפני 3 ימים הופיע אצלי דימום. חשבתי שקיבלתי מחזור, אך הדימום הוא חזק, תופעה שלא הייתה לי בעבר. שאלתי היא: האם זו תופעה נורמלית או שייתכן שעברתי הפלה ללא ידיעה שהייתי בהריון? ומה עליי לעשות עכשיו? (עלי לציין שלא עברתי הפלה בעבר).

תשובה:

שתי האפשרויות ייתכנו. במידה והדימום לא פוסק תוך שבוע או שהתופעה חוזרת על עצמה בפרקי זמן שאינם תואמים וסתות, גשי להיבדק.
רופאים בתחום
ד"ר איגור גרש
ד"ר איגור גרש כירורגיה אורתופדית
פרופ' שלמה וינטרוב
פרופ' שלמה וינטרוב אורתופדיה
ד"ר מוחמד תלס
ד"ר מוחמד תלס אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו