דלג לתוכן

האם יש קשר בין צמיחת השדיים לקבלת המחזור?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/02/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

האם תחילת גדילת החזה אצל ילדה בת 10 בהכרח יביא אחריו קבלת מחזור?

תשובה:

צמיחת החזה בילדות צעירות לא בהכרח מלווה בתחילת קבלת מחזור מוקדם, ולהיפך. תוכלי לקבל עוד מידע על תופעות של התבגרות בגילאים צעירים על ידי שימוש במנגנון החיפוש של אינפומד. להלן דוגמה לשאלה דומה: http://www.infomed.co.il/questions/q_082307_45.asp
רופאים בתחום
ד"ר חגי מוסקוביץ
ד"ר חגי מוסקוביץ אורתופדיה
פרופ' חנן גוזנר-גור
פרופ' חנן גוזנר-גור פנימית
ד"ר שמואל יצחק - מרפאת מדטק
ד"ר שמואל יצחק - מרפאת מדטק אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו