דלג לתוכן

רמה גבוהה של פרולקטין המצריכה המשך בירור

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/05/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

לאחר איחור של למעלה משלושה חודשים במחזור ושלילת הריון, וכן בדיקת אולטרסאונד וגינלי, שהיתה תקינה, נשלחתי לבדיקת הורמונים. רמת הפרולקטין של היא 93 ולעומתה שאר הבדיקות תקינות. האם עלי לדאוג?

תשובה:

התוצאה אכן גבוהה, אבל אין סיבה ממשית לדאגה בשלב זה. ישנם גורמים רבים המשפיעים על רמות הפרולקטין, ולכן עלייך לערוך בדיקות נוספות ולהמשיך את המעקב אצל הרופא המטפל. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אורי רוביו
ד"ר אורי רוביו המטולוגיה
ד"ר בנימין רצקין
ד"ר בנימין רצקין רפואת שיניים
ד"ר סמיון קרסניאנסקי
ד"ר סמיון קרסניאנסקי אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו