צריכת פחמימות לפני בדיקת העמסת סוכר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/05/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

נשלחתי לבצע בדיקת העמסת סוכר מלאה (100 גרם) בעקבות תוצאות בדיקת העמסה של 50 גרם סוכר. רופא הנשים קבע שעוד לפני הבדיקה עלי להתחיל בדיאטה דלת פחמימות, אבל אני יודעת שלפני הבדיקה יש לעבור לדיאטה עשירת פחמימות למשך יומיים. מה נכון? האם לצמצם את כמות הפחמימות עוד לפני ביצוע הבדיקה?

תשובה:
אין צורך לאכול יותר פחמימות לפני הבדיקה. את יכולה כבר להתחיל לשמור על דיאטה בהתאם להוראות הרופא. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד