תוצאת בדיקת CT המראה חשש לגידול כלייתי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/06/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

הייתי מעוניינת לדעת מה משמעות ממצא ב CT: גוש סולידי כלייתי משמאל מואדר עם חומר ניגוד ולא הומגני עם הסתיידיות בו בגודל 30*25, קורטיקלי אקזופטי. אין פריצה של גרוטה, אין מעורבות וריד רנלי, לא חודר למערכת מאספת, לא נצפתה אדונטפיה בבטן.

תשובה:
מומלץ לפנות בהקדם לכירורג אורולוג משום שיש כאן חשש לשלב מוקדם של גידול כלייתי ויש להסירו בניתוח.