נער מתבגר מודאג מגודל איבר המין ומירידת האשכים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/06/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 15. האשכים שלי יורדים למטה ואני מאוד מודאג. גם איבר המין שלי מאוד קטן ואין לי כמעט שערות. תעזרו לי.

תשובה:
זה שהאשכים יורדים למטה זה בסדר ותקין. למה אתה מתכוון באיבר מין קטן ? בדרך כלל אנשים, ובמיוחד בגיל ההתבגרות, נוטים לראות את איבר המין שלהם כקטן ממה שהוא באמת. מלבד זאת, לא ידוע לי באיזה שלב התפתחותי מבחינה מינית אתה נמצא. אם אתה רק בתחילתו או בעיצומו של גיל ההתבגרות, איברך עוד ילך ויצמח. אם אתה מודאג כדאי לפנות לרופא הילדים או לאורולוג בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות