הסרת קרום הבתולים ופחד מ"הפעם הראשונה" האם גינקולוג יכול להסיר את קרום ה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/01/2001
1 דקות קריאה
שאלה:

הסרת קרום הבתולים ופחד מ"הפעם הראשונה" האם גינקולוג יכול להסיר את קרום הבתולים ? איזה טיפול תמליצו לבחורה דתייה שנורא פוחדת מהפעם הראשונה ובכלל מהמחשבה שנוגעים או חודרים אליה לנרתיק.?

תשובה:
אכן גינקולוג יכול להסיר את קרום הבתולין. הפחד מקיום יחסי מין או מנגיעה בכלל לא בהכרח קשור לדתיות, ויש גם הרבה נשים חופשיות הפוחדות. לעיתים אכן קיים חשש מהנגיעה הפיסית ולעיתים מייצג חשש זה חרדה מאינטימיות. במידה וקיים פחד מקיום יחסי מין מומלץ לפנות לייעוץ אצל גינקולוגית שתבצע בדיקה, ואם הכל כשורה ועדיין קיים חשש מומלץ לפנות לטיפול מיני או פסיכולוגי. [21/01/2001]