דלג לתוכן

איחור בצמיחת שיניים אצל ילד בן שנה וארבע חודשים

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/01/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

לילדי בן השנה וארבעה חודשים עדיין לא צמחו שיניים. האם עלי להיות מודאג?

תשובה:

אני ממליץ כי תיגשו לרופא שיניים לבדיקה. השן הראשונה אמורה לבקוע בגיל חצי שנה , ואיחור כפי שאתה מתאר פחות סביר. יש לברר האם היה איחור בבקיעת שיניים לבני משפחה אחרים, וככל הנראה יהיה צורך בצילום פנורמי. ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים
רופאים בתחום
פרופ' דן אדרקה
פרופ' דן אדרקה אונקולוגיה
ד"ר בוריס פרידמן
ד"ר בוריס פרידמן אורולוגיה
ד"ר נדב משען
ד"ר נדב משען יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו