דלג לתוכן

אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטר פילורי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/01/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

לבני התגלה לפני כחצי שנה חיידק ההליקובקטר בבדיקת נשיפה. האם דחיית הטיפול באנטיביוטיקה (שמסתבר שלא תמיד מחסלת את החיידק), וניסוי בשיטות אלטרנטיביות עשוי להחמיר את מצבו? נכון להיום הוא אינו מתלונן עקב שינוי תזונה וטיפול אלטרנטיבי אחר. בבדיקת נשיפה שנייה שנעשתה על אף שאין יותר סימפטומים החיידק עדיין נמצא.

תשובה:

תשובה לשאלה דומה מופיעה בפורטל אינפומד בכתובת http://www.infomed.co.il/questions/q_103105_2.htm
רופאים בתחום
ד"ר טוביה בן גל
ד"ר טוביה בן גל קרדיולוגיה
ד"ר ארי דירוא
ד"ר ארי דירוא אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
פרופ' כרמל ערמון
פרופ' כרמל ערמון נוירולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו