דלג לתוכן

האם אפשרי להשתמש ב "זיבאן" אם אני סובל מאטופיק דרמטיטיס ?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/01/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

דרמטיטיס אטופית אינה מהווה התווית נגד לשימוש בתרופה זיבאן (או בשמה הגנרי Bupropion). ייתכנו תופעות לוואי עוריות של גרד, פריחה, הזעה מוגברת ואורטיקריה, אך רק אצל עד 5% מנוטלי התרופה.

תשובה:

דרמטיטיס אטופית אינה מהווה התווית נגד לשימוש בתרופה זיבאן (או בשמה הגנרי Bupropion). ייתכנו תופעות לוואי עוריות של גרד, פריחה, הזעה מוגברת ואורטיקריה, אך רק אצל עד 5% מנוטלי התרופה. [28/01/2006]
רופאים בתחום
פרופ' אברהם ויצמן
פרופ' אברהם ויצמן פסיכיאטריה
ד"ר זאב מץ
ד"ר זאב מץ רפואת שיניים
ד"ר אילן אופק
ד"ר אילן אופק רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו