תרופות ללא מרשם לירידה במשקל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

ה- BMI שלי הוא 30, ואני רוצה להוריד 5 ק"ג. ברצוני לדעת אם ישנם כדורים שיכולים לעזור לירידה במשקל ללא מרשם רופא.

תשובה:
קיימים בשוק מוצרי הרזיה רבים, ללא מרשם רופא, אשר יעילותם ובטיחותם לא הוכחה. חלקם אף הוכחו כמסוכנים. מסיבות אלו מומלץ מאוד להימנע משימוש במוצרי הרזיה ללא מרשם רופא. על מנת להפחית כ-5 ק"ג ממשקלך, חשוב לבדוק את הרגלי האכילה, לשנותם לפי הצורך, ולבצע פעילות גופנית באופן סדיר. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית קלינית אשר תתאים לך תוכנית תזונתית על פי מטרותיך, העדפותייך וסדר יומך. בהצלחה! נטע מלחי - דיאטנית קלינית דואר אלקטרוני: netta_m@015.net.il