בני בן ה- 20 כבר פעמיים נופל (מפרכס) ובבדיקות בבית החולים אומרים שהכל ת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/01/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

בני בן ה- 20 כבר פעמיים נופל (מפרכס) ובבדיקות בבית החולים אומרים שהכל תקין, אז אין סיבה ממה לחשוש ?

תשובה:
בירור בסיסי של פרכוסים כולל בדיקה גופנית ונוירולוגית, בדיקות דם שונות, בדיקות הדמיה כולל MRI ובדיקת EEG. אם כל הנ"ל בוצע ונמצא שאין ממצא מוקדי שגורם לפרכוסים, ייתכן ומדובר במחלת האפילפסיה. מחלה זו מצריכה טיפול מונע קבוע בתרופות אנטי אפילפטיות, על מנת שההתקפים לא יחזרו. מומלץ לפנות לנוירולוג להשלמת בירור וטיפול. אנא קרא גם כאן- http://www.health-pages.co.il/article.php?article_id=1673