דימום אחרי יציאה שמצריך המשך בירור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

ראיתי היום בזמן הישיבה בשירותים שיש דם בהיר באסלה, וזאת בפעם הראשונה. אין לי כל כאבים. מה עושים במקרה כזה ולאיזה רופא פונים? לפני חודש עברתי בדיקת דם סמוי והכל היה בסדר.

תשובה:
עלייך לפנות לרופא המשפחה בהקדם, ואם הוא ימצא לנכון, הוא יפנה אותך לגסטרואנטרולוג (מומחה למחלות דרכי העיכול). טוב שבדיקת הדם הסמוי בצואה הייתה תקינה, אך כעת מסתמן משהו חדש שמצריך בירור ובדיקה. עדיין אין סיבה לדאגה, יכולות להיות סיבות לדימום שהטיפול בהן פשוט, אך מצד שני יש לוודא שלא מדובר בבעיה רצינית. כל טוב, ד"ר מיכל רסנר - אינפומד