עישון חשיש בעת שימוש בקלקסאן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/02/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מטופלת בתרופות לדילול דם, כרגע אני מזריקה קלקסאן, ורציתי לדעת אם עישון חשיש מהווה בעיה.

תשובה:
אין התוויית נגד לגבי שימוש בקלקסאן ובקנביס יחד. חיפשתי עבורך במאגרי מידע רפואיים מחקרים שבדקו את השילוב, ולא מצאתי מחקרים כאלה. אינני יודעת מה הסיבה שבגללה את מטופלת בקלקסאן, אך עישון סיגריות עשוי להגביר את הסיכון להיווצרות קרישי דם, ולכן אם את בסיכון לאירועי קרישיות יתר, עדיף להימנע מעישון. ד"ר ליה עשת - אינפומד