יובש בעיניים אחרי סיום טיפול ברואקוטן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/03/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

האם תופעת היובש בעיניים יכולה להימשך גם אחרי השימוש ברואקוטן? שמעתי על מספר מקרים כאלו.

תשובה:
תופעות הלוואי אמורות באופן עקרוני להיעלם בתום הטיפול ברואקוטן. ידוע כי התרופה ממשיכה לפעול עוד מספר שבועות לאחר סיום נטילתה. אם מדובר בזמן רב מאז הפסקת את השימוש בתרופה, אני מציעה לך לגשת לרופא עור. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד