דלג לתוכן

יובש בעיניים אחרי סיום טיפול ברואקוטן

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/03/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

האם תופעת היובש בעיניים יכולה להימשך גם אחרי השימוש ברואקוטן? שמעתי על מספר מקרים כאלו.

תשובה:

תופעות הלוואי אמורות באופן עקרוני להיעלם בתום הטיפול ברואקוטן. ידוע כי התרופה ממשיכה לפעול עוד מספר שבועות לאחר סיום נטילתה. אם מדובר בזמן רב מאז הפסקת את השימוש בתרופה, אני מציעה לך לגשת לרופא עור. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
 ד"ר ערן מגון-המרכז לאיורוודה
ד"ר ערן מגון-המרכז לאיורוודה איורוודה
ד"ר גבריאל גרינברג
ד"ר גבריאל גרינברג קרדיולוגיה
ד"ר יוחאי בר-שביט
ד"ר יוחאי בר-שביט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו