מריחואנה וטיפול ברואקוטן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/02/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מתחיל לקחת את התרופה רואקוטן, ואני מתכנן לטוס לחופשה באמסטרדם בעתיד הקרוב, בזמן לקיחת התרופה. האם זה יכול להשפיע, להגביר את תופעות הלוואי? והאם אסור להשתמש במריחואנה בזמן לקיחת רואקוטן כמו שאסור לשתות אלכוהול?

תשובה:
אין התוויית נגד חד-משמעית לגבי עישון מריחואנה בזמן טיפול ברואקוטן. אולם אחת מתופעות הלוואי החמורות של הרואקוטן היא דיכאון, ועל כן לא הייתי ממליצה על שימוש בחומרים נוספים המשפיעים על מערכת העצבים המרכזית כגון מריחואנה. אם אתה בכל זאת מעוניין לעשן מריחואנה בזמן הטיול, אולי כדאי לדחות את מועד תחילת הטיפול בתרופה. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד