יש לי סקוליוזיס מאוד מאוד חמור - 53 למטה ו- 70 מעלות למעלה. אני עם חגור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/02/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי סקוליוזיס מאוד מאוד חמור - 53 למטה ו- 70 מעלות למעלה. אני עם חגורת צ'ארסטון. אני יודעת שאני חייבת לעבור ניתוח אך אני לא רוצה לעשות אותו. יש עוד דרכים לעצור את העקמת הזאת?

תשובה:
זוויות העקמת שאת מתארת הן חמורות. ללא ניתוח העיוות בגבך ילך ויגדל ותסבלי מעיוות קשה במראה החיצוני, ובגיל מבוגר קרוב לוודאי תסבלי מקשיי נשימה כתוצאה מזוית עקומה מעל 110 מעלות. אני איני מכיר אנשים עם זווית עקמת כמו שלך שלא עברו ניתוח. בעולם המערבי מקובל לנתח עקומות בזויות כאלו. אין דרך לעצור עקמת בזויות שאת מתארת ללא ניתוח.