האם אפשר להיכנס להריון כאשר יש בעיה בבלוטת התריס?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/04/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 27 ויש לי שני ילדים. בלידות הקודמות לא היתה לי בעיה בבלוטת התריס. אני מעוניינת להיכנס להריון, לכן פניתי לרופאת המשפחה. נשלחתי לבצע בדיקות ראשונות בתאריך בתחילת השנה, והתברר לי כי ישנה בעיה בבלוטת התריס. התוצאה היתה 6.19, ובבדיקה הנוספת התוצאה היתה TSH 3.88 ביחידות של mu/l. אשמח לדעת אם זה משפיע על ההריון? מה הסיכונים? האם אצליח להיכנס להריון? מהי התוצאה אליה אני צריכה להגיע בבדיקות הדם על מנת להיכנס להריון? האם ההפרש בין הבדיקות מראה על בעיה מסויימת? האם ההפרש בתוצאות סביר?

תשובה:
ניתן להיכנס להריון כאשר ישנה בעיה בבלוטת התריס. צריך לקבל טיפול לבעיה בבלוטה ולשמור על איזון, ואז אין שום סכנה לעובר או לאם. המשיכי את הבירור אצל הרופאה המטפלת. שימוש במנוע החיפוש של אינפומד יוביל אותך למידע נוסף בנושא http://www.infomed.co.il/doSearchSite.asp