דלג לתוכן

טיפול באסתמה עם התרופה סינגולייר

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/01/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

הילד שלי מטופל בסינגולייר כטיפול מונע. ברצוני לדעת אם יש צורך או סיכונים בטיפול זה, בגלל שהיו לו כמה התקפי סטרידור בעבר, ובדרך כלל הוא בריא, תודה לאל, ואם פורסמה איזו שהיא הודעה בתקשורת להפסיק טיפולים כלשהם הקשורים לאסתמה.

תשובה:

אם הוחלט לטפל בבנך בטיפול מונע בסינגולייר, ככל הנראה היה צורך בכך. הטיפול בסינגולייר הוא בטוח, והוא מומלץ ביותר לילדים חולי אסתמה או כאלה הסובלים מהתקפי קוצר נשימה חוזרים. יעילותה של תרופה זו גבוהה, כפי שהוכח במספר גדול של מחקרים בשנים האחרונות. ניתן למצוא עוד מידע על תרופה זו דרך מנוע החיפוש של פורטל אינפומד ובאינדקס התרופות: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=329
רופאים בתחום
ד"ר רון למדן
ד"ר רון למדן אורתופדיה
פרופ' מרדכי גוטמן
פרופ' מרדכי גוטמן כירורגיה
ד"ר אייל הירש
ד"ר אייל הירש גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו