נטילת התרופה רדוקטיל לירידה במשקל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/07/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מעוניינת להתחיל בדיאטה לאחר הריון לא מוצלח עד חודש חמישי לפני כשנה, שאחריו אני לא מצליחה לרדת במשקל. אני מעוניינת להתחיל לקחת רדוקטיל. אני מטופלת בקונקור 2.5 בשל הפרעות קצב ויש לי צניחת מסתם מיטרלי.

תשובה:
רדוקטיל היא תרופה לירידה במשקל הניתנת במרשם רופא בלבד. כאשר תגשי לרופא המשפחה, הוא ייקח בחשבון את נתונייך הבריאותיים ואת התרופות שאת לוקחת, ויחליט אם לרשום לך את התרופה. שימי לב שרדוקטיל היא תרופה השייכת לקטגוריה C, מה שאומר שהיא אינה מומלצת לשימוש בזמן הריון, ועל כן, אם את מתכננת הריון, לא מומלץ כלל שתקחי אותה. בנוסף, רדוקטיל מיועדת לאנשים עם BMI (יחס בין המשקל לגובה) גבוה מ-30. מאחר שלא מסרת את נתוני המשקל והגובה שלך, איני יודעת אם את עומדת בקריטריון זה. תוכלי לבדוק זאת במחשבון ה- BMI של אינפומד. בכל מקרה, התייעצי עם רופא המשפחה בסוגייה זו. לגבי הרצון לרדת במשקל, אני ממליצה לך לעשות שינוי בהרגלי האכילה ולהוסיף פעילות גופנית סדירה. תוכלי לעשות זאת בעזרת תמיכה וייעוץ של דיאטנית קלינית דרך קופת החולים או באופן פרטי. למידע נוסף על רדוקטיל תוכלי להגיע בעזרת במנגנון החיפוש של אינפומד: http://www.infomed.co.il/doSearchSite.asp?searchFor=רדוקטיל