דלג לתוכן

ברצוני לדעת האם ישנו סיכון כלשהו בהטסת תינוק בו 4 חודשים ?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/10/2001
1 דקות קריאה

שאלה:

ברצוני לדעת האם ישנו סיכון כלשהו בהטסת תינוק בו 4 חודשים ?

תשובה:

ככל הידוע לנו אין כל סכנה בהטסת תינוק בגיל הרך. תינוקות טסים החל מגיל שבוע שבועיים ולא נצפתה שום הפרעה במצב בריאותם עקב כך. טיסה נעימה [10/05/2001]
רופאים בתחום
 הכתר רשת מרפאות שיניים
הכתר רשת מרפאות שיניים רפואת שיניים
פרופ' אילן ברוכים
פרופ' אילן ברוכים יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר מרדכי סליי
ד"ר מרדכי סליי גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו