דלג לתוכן

נטילת פרוגסטרון להפסקת דימום בהריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/11/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בהריון, בשבוע השמיני. לאחר שני דימומים קצרים הרופא שלי נתן לי פרוגסטרון 100 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים. האם הכדורים יכולים לגרום לאיזשהו נזק לעובר?

תשובה:

המידע הנחוץ לך לגבי נטילת הפרוגסטרון נמצא בדף הבא בפורטל אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=476
רופאים בתחום
פרופ' יואל אנגל
פרופ' יואל אנגל אורתופדיה
ד"ר מאשה קרני
ד"ר מאשה קרני פסיכיאטריה
ד"ר ויקטוריה וישניבסקה-דאי
ד"ר ויקטוריה וישניבסקה-דאי עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו