דלג לתוכן

כאבי ראש בעת נטילת ציפרלקס

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/05/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני 12 שבועות התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג ביום. זה כחודש אני סובלת מכאבי ראש חזקים ביותר שאינם מרפים. האם יש לכך קשר לשימוש בתרופה? האם זה אומר שעלי לשנות טיפול?

תשובה:

כאב ראש חדש שמופיע עם תחילת נטילת התרופה אפשרי וצפוי לעבור בדרך כלל כעבור שבועיים מתחילת נטילת התרופה. במקרה שלך הייתי פונה לבדיקת רופא נוירולוג על מנת לשלול סיבות אחרות לכאבים. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר גבריאל גרינברג
ד"ר גבריאל גרינברג קרדיולוגיה
ד"ר בן ורנר
ד"ר בן ורנר אלרגיה ואימונולוגיה
ד"ר איילת אולך
ד"ר איילת אולך עור ומין
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו