שדיים שונים בגודלם אצל נער
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/03/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 15. קיבלתי הורמוני גדילה בכיתה ו' במשך חצי שנה. הפטמות שלי התנפחו אבל השדיים שלי לא שווים בגודלם וזה מדאיג אותי, זה כבר שנה וחצי כך, ואני מתאמן. מתי זה ירד?

תשובה:
בגיל ההתבגרות יכול להתרחש שינוי במבנה וגודל השדיים, וכמו בכל האברים בגוף, יתכן שהשינויים לא יהיו שווים בשני הצדדים. שינוי זה נורמלי, ובדרך כלל חולף, אך לעיתים ישנה סיבה אחרת מעבר לשינויים הנורמליים שצפויים בגיל ההתבגרות. אינני יכולה להעריך את הגודל או מבנה השד רק לפי מכתבך, ולכן הייתי מציעה בכל מקרה שתלך להיבדק אצל רופא. בהצלחה ד"ר נעמה זנזורי - אינפומד